I KARLSTAD !

Ja nu e jag dåra i Karlstad , glömt och berätta det ..  Är här för brorsan har cup , haha alltid vi följa med på allt :O  haha fast det e faktiskt rätt kul , för jag e ju med Jonna , en i brorsans lag syrra :)  Vi kom igår .  Idag så hade dom första matchen tidigt så vi fick typ på upp halv åtta -.-   fixa sig , åt frukost buffé , den var faktiskt jäätte god , det fanns så mycket att välja på :)  Sen åkte vi iväg till planerna där dom spelar , en timme inna ?! :O fattar aldrig varför vi ska va där så lång innan , liksom när det regnar också ! Eller det började regna , SPÖREGNA ! -.-  så under matchen satt jag och Jonna i bilen och kolla på istället , typ snacka , rita lite fint på varandra , ja det va väl mysigt :)

Efter matchen åkte vi tillbaka t hotellet , så har jag & Jonna gått runt lite , checka in poolen där det också var några killar som bada , höhö så gick vi t gymmet , typ sprang lite där :P  inte gjort så mycket sen , typ gick och låna datan , och nu ropar dom att vi måste komma och äta -.-     PUSS!

Dåligt med bilder , men ska kolla om det funkar att ladda in lite bilder på pappas data , och om vi har med oss USB kabeln :o


USB kabeln borta så inge bilder ..

Ja jag letade nyss efter usb kabeln så jag kan lägga in bilder från mobilen , men självklart e den då borta -.-   aja idag som förut dålig uppdatering , eller ja sådär iallafall , tänkte skriva igår , hade till och med påbörjat , men glömde bort det hellt (?)  aja igår gjorde jag väl nte så mycket , va med sara ;p  & det var jag idag också :) Hah sara brukar ju nästan alltid va den som får gå hem till mig på "morgonen" än att jag går t henne , fast jag brukar ju faktiskt möta hennne (a)  aja , men idag sa hon då att jag skulle komma t henne ,  så dt tänkte jag , men sen kom jag på värsta ideén !  jag lockade henne med glass , så jag fick henne att komma t mig istället , hah fast jag mötte iallafall henne såklart , med 1 glass i handen som hon fick (a´   så snäll jag e :) 

Aja idag har vi typ , nte gjort så mycket , vi satt och lyssna och sjöng på massa michael jacksson låtar , haha grymma vi var asså !  Sen drog vi t centrum , där träffade vi Tara & Jille snackade lite med dom och sånt , sen så vandra vi vidare ;P Hahah t ica för där va mamma min , hah köpte hårfärg och glass :P  Åkte hem , vi kollade på film , "Bröllopsduellen" , sen skulle sara hem o äta , jag åt , sen träffa jag Denna & Danne , va ute med dom , sen så kom jag in , färgade håret , eller jag har den där smörjan i håret nu :) Haha färgen e mörkbrun , asså skulle väl mer bara färja utväxten , eller asså det e lite ljusare på typ huvudet , eller håret längst upp :P hahha aja , nu måste jga dra & skölja ut det snabbt , PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSS :)

MISS ..   (MÅNGA ÅR SEN .. )

HAHA sara VS josefin FIFA 09 !

efter en stund så kom sara så henne har jag vart nu på kvällen en stund , haha först typ fixa vi lite på datan , haha sen gick vi upp t brorsans rum och skulle spela fifa 09 , haha okej matte fick ju tillslut komma och hjälpa till så vi fick fram det till en match , så dte blev jämt mellan mig & sara men matchen slutade 2-0 till mig ! :D  Hahaha varav ett gjrde hon själv mål , hahhahah sooopa hon e, nej skoja (a`   

aja sen skulle hon hem , jag satte mig här , ute förut lite .. :)  
ska typ snart kolla på film kanske , och nte en skräckfilm den här gången , 
eftersom jag kollat på 3 skräckfilmer på två dar , fyfan vad jag har varit rädd asså :O
suttit med kuddar och sneglat mellan fingrarna och råkat skrikit till lite då & då nät det blivit riktigt läskigt ,
fyfan att jag te får hjärtatack e jag glad för ! :O  Fast jag har iallafall nte kollat film själv :)
PUSS PÅ ER ! :)

bilder på filmerna , hitta ingen på den tredje filmen .


dålig uppadering ..

ja ja ja , dålig uppdatering ..  Men nu ska Josefin försöka bättra sig :$

Aja idag har jag iallfall vart med Sara , hon kom till mig rätt sen tpå morgonen , höhö jag fixa mig lite och sånt , åkte med mamma ner till centrum , tog typ nå foto i en automat för jag ska få sånt kort som man an handla med och sånt , typ som vis kort fast för "tonåringar" ´, efter det skjussade mamma oss till Kista där vi gick runt ett par timmar , stt på gina typ en timme , om nte mer , hahha medans jag prova kläder sitter sara och spelar på mobilen , smsar & så fick hon tycka till om kläderna jag prova ! ;)  Fast hon pröva faktiskt också lite :)  Tillsut efter ett par tiotal kläder provade valde jag iallafall ut ett sånt vanligt vitt linne & typ en vit - röd randig , "kjol grej" vad man ska kalla dom , som man har lite högre upp och sånt , haha bra förklaring ? (a'  aja kommmer bilder sen ;)

Sen så ick vi och mötte saras brorsa utanför kista , följde med han till där saras mamma jobbar , för hon jobbar nära kista , sen så fick vi åka bil hem med henne , så kom jag hem och mamma hade glömt och laggt ut nycklar och hon var på mattes träning i  skytteholm så hon rnigde morfar sen kom han efetr typ en kvart med nycklar :O , aja jag kom in iallafall :)  Juste undrar ni varför jag nte hade med nycklar själv , så vare för att jag visste nte var dom var och så glömde jag dom då .

aja nu ska jag nte skriva mer :s   
PUSS NJUT AV LITE SÖTA BILDER PÅ OSS FRÅN DAGEN ! :)






 HAHAHAHHAHAHAH , så skulle jag & Sara pröva ett par skitfula tights , dom rosa typ e genomskiniga ! :d

Haha roliga vi är -.- :)

ett inlägg för en vecka :) + om ny piercing !

Hallåhallå efter en lång vecka utan ett ändå inlägg !
Men ni vet nog varför , eftersom jag åkte till Danmark nästan en vecka och hade nte tillgång till data , eller kunde nte smsa eller ringa eftersom det kostar massa  andra länder ,,

Men aja , i danmarkvar det kul , men vädret var väl sådär . Blåste väligt mycket  "/   Vi åkte u dit med BSK p-95 eftersom  brorsan gick där förut så hade vi redan bokat biljetter och sånt , oh så åkte vi dåra och kolla när om spela :)  Vi bodde med en annan familj och en annan mamma i ett hus 200m från havet , jätte fint ! ;p 
Ja orkar nte skriva så mycke om allt där , men det var vl mysigt pch roligt ! :)

NY PIERCING !
Ja jag har ju gjort piercing , i näsan :)
en liten "diamant" , själv tycker jag väl at det blev rätt fint :)
jag gjorde den i Göteborg hos typ en frisör , det gjorde nte så ont
knapra till i näsan snabbt, men efter så har det gjort rätt ont , den gar åkt ut och så har det
börjat blöda för jag fått en smäll -.- Haha, men d är typ nå fel för den e helt rak , asså genom näsan ,
så då kan den åka jätte lätt ut ju , det e liksom ingen plupp eller den e nte en böjd :s


torsdag & fredag :) tjock text sjuk match asså :O

glömde och skriva igår , men skriver nu istället . :) .  Igår så gick vi först upp rätt tidigt igen då , kolla¨på en match , när dom mötte italien. Asså det va helt kaos där , eller iallafal i slutet . Asså AIK ledde med typ 3-0 , så har aiik frispark och sånt , så alla i andra laget förutom målisen fick gult kort och tre fick rött . När aik hade frispark och sånt så hoppa dom framför bollen (det är ju avstånd) , och så lyssna dom nte på dommaren , dom knuffades och skit :O  haha och när dom fick gult kort så började deras publik o typ juvla och skratta och klappa händerna och skit , och även dom som spelade . Det va helt sjukt , så när matchen var slut så var dom skitglada och det ,, trors att dom förlora och hela laget fick gult kort & grejer (?)  haha :)    aja sen så åkte jag och jonna en liten stund till Lisseberg ännu en gång , haha så var vi där en stund tills dom kom och häta oss för vi sklle kolla på ästa match. dden var skit jämn dom ledde under först men vann sen med 3-2 tror jag det var :)  Sen åkkte ajg och jonna in tiol ett jätte stort centrum , shoppa lite , köpte lösnaglar , haha färsiglimmade 79:-  :)   Gjorde värsta fyndet också på ett pa jeans , ett poar vita , slitna typ med lite hål i , haha dom hade kostat 700:- nersatta till 350:- sen t 170:-  så liksom ett par som kostat 700:- för 170:- , det e bra tycker jag :P  och så köpte jag också ett par jeans leggins för typ 149:- , mörka :) 

aja sen var det en sista match på kvällen , dom förlora med 3-2 :(  Men dom dom mötte var grymma faktiskt , a , och efetr matchen spelade vi fotboll med aik 96 killarna , hahah  sen hem o chilla ett tag sen somna jag väl.  

Får väl se vad som händer idag , det e fint väder så kanske blir det lisseberg en liten stund igen , för brorsans ag ska också dit idag . Men vi får väl se , jag skriver nog ikväll hoppas jag . :)  aja det här blev ett rtt långt inlägg nu , men aja :S  PUSSSAR & KRAAMAR PÅ ER !

JUSTE , TRÅKIGT ATT JAG NTE HAR NÅ BILDER , MEN DET E JU INTE VÅR DATA SÅ KAN NTE LÄGGA ION BILDER PÅ DEN HÄR DATAN , DET E TYP EN GAMMAL DATA SÅ VET NTE RIKTIGT HUR MAN GÖR "/


onsdag :)

Hejhopp :)  Idag gick vi ju upp tidigt och så (kolla inlägget innan) kollade matcherna , både 96orna och 95orna är vidare i a-slutspel så idag vann båda lagen sina matcher . 96orna vann med 2-0 , och 95orna hade två matcher första vann dom med 8-0 mot ett lag i Georgen & andra med 6-0 mot Belgien :) . Men innan 95ornas andra match var jag & Jonna på Lisseberg en stund . Åkte lite grejer och så träffa vi min älskling felipe eftersom han e också på cup i göteborg med sitt lag , aja jag som jajg nte att träffat på typ fett länge , och kommer nog nte göra heller , eller för han ska typ bort i två veckor t sin pappa och grejer "/ aja vi träffa han och hans kompisar , åkte nån vattengrej och blev lite blöta, haha :O   a, sen efetr matherna gjorde vi väl nte så mycket . Imorsse regnade det ju , men sen sprack det upp, sen börja det regna sen sprack det typ upp igen (?) haha sen nu på kvällen har vi vart och ätit på hotellet där jonnas familj och där christpffer och wille och den familjen bor , så åt vi där och sånt . Sen var jag wille jonna & christoffer uppe på deras rum , typ snacka lite o grejer tills vi skulle hem , så åkte vi bah och handla innna sen så kom ag hem nu vid typ nästan tolv eller nått , så e rätt trött för ska väl upp vid sju imorronbitti igen , så aja NATTI NATTI !    SAKNAR DOM FLESTA VÄLDIIGT VÄLDIGT MYCKET :'/ §


.. :)

Vakna typ nyss, ska snart äta lite frukost, sen iväg och kolla på typ aik 96 ornas match , sen 95 ornas.  Igår var jag på Lisseberg. Först var jag med Jonna och Wille , asså en liten kille typ ån i laget lille bror han e typ 9 eller nått , och hans brorsa e 18 . Men sen drog vi och träffade Willes brorsa då Christoffer , och lite killar som spelar i AIK 96 . Gick runt med dom , åkte , och a hade skoj :)  Vi köpte sånt åkband som gäller hela veckan , så får väl se ifall vi drar dit idag igen , fast det e jätte blött ute så får väl se hur vi gör , hopppas det spricker upp över dan! :)

Juste , igår å¨matchen så vann dom med 6-0 , och hoppas dom vinner med minst lika mycket idag , hahah aja vi år väl se :)   Jag skriver mer sen ,   hoppas ni har kul trots att nte jag e med , PUSSSSSSSSS !

götet ! ;)

Nu e jag hemma där vi "bor" i lägenheten . Dom har datar så jag kan väl skriva lite då och då :)  aja idag fick vi gå upp tidigt igen för dom hade match , dom vann med 6-1  och strax ska vi iväg till nästa match som e tio i tre , hoppas dom vinner den också ! :)  aja kanske hinner skriva ikväll , ingen aning annars skriver jag nog imorn . PUSS&KRAM ! :)


I Göteborg ! /tjock text viktigt !

nu är jag i göteborg ,´kom inatt.  Vi åkte från väsby typ vid 6 så var vi framme vid´elva-tolv på kvällen´. Vi bor i én lägenhet , som är pappas halbrors flickväns lägenhet, men dom andvänder den inte så jag och pappa har den för oss själva :) Därför mamma nte är med är för att hon jobar i veckan så hon kommer på lördag då vi drar ner till danmark , och brorsan bor nte med oss han bor med laget :)  Vi gick oss la oss typ nästan precis när vi kom , sen så gick vi upp typ halv åtta imorse för att åka och kolla på brorsans match , dom e ju med i Gothia . Fast dom förlora med 1-0 mot ett skitbra gäng . Japp ´sen åkte vi hit där jag e nu , typ nå plats med massa planer , och så finns det grejer man kan göra här , det e som lite stan och som vi har gått till , så jag ahr köpt nya skor, har ingen bild men dom e typ "lejopard" och lite klack , dom kosta 299:- men nersatta till 199:-  fynd !   hahha ;)  ´Men jag går nte runt själv , jag e med en i brorsans kag syrra , Jonna :)   a

aja får väl se om jag kan skriva nå mer , men annars når ni mig på mobilen , men bara tills lördag för sen åker jag ju till Danmark , och det kostar skitmycket att ringa och smsa , så´då kan jag nte svara på nått :(

aja ni får hare göttt , PUSSSS !

NU DRAR JAG ..

ja som rubriken säger ; nu drar jag ..  tilll först göreborg en vecka sen vidare därifrån t danmark en vecka . Har inte hunnit lagt in nå bilder för först drog jag t centrum , vi köpte högtalare till min mobil , så nu när vi drar kan man ju lyssna på högre musik och a , ni fattar hoppas jag :)   Har inte hunnit lägga in bilder ju , så det får väl komma massa bilder om två veckor , när jag kommer hem .. sen så har jag packat för fullt , och ja chilllat , så har jag trimmat nellie ! :d   haha den här gången klippte jag nte med sax , jag hade en trimmer , mycket smartare ! ;)  Hon blev jättefin :)

Happ nu måste jag ge mig av , har typ lite bråttom nu , som i inlägget innan så nås jag ju ialllafall på mobilen min , så alla söta & snygga kan ringa o smsa !  aja ciaao bebes !


göteborg 12/7-19/7 .. danmark 19/7-26/7

Hejhej  dåligt dåligt av mig att nte skriva :$ !   Har nyss laddat upp massa nys låtar till mobilen , äntligen säger jag bara ! :)   
 Igår var vi iallafall på bröloppsmiddag, och innan var jag lite med Malin . Det var min farbror som gifte sig , fast det var inte så stort vi var bara där hemma hos dom , åt typ god buffé, efterätt och sånt .. :)  Lägger in bilder sen , så får ni se !

Ikväll åker jag till Göteborg 12/7 - 19/7  sen tar vi båten från göteborg till danmark och är där 19/7-26/7 ..
kommer sakna dom flesta väldigt väldigt mycket , men mobilen är med så alla söta kan ju smsa & ringa !

I´m home från regn regn regn hela veckan ! LÄS OM ÖVERSVÄMNING OCH GREJER , OCH MASSA ANNAT ROLIGT! :O

Jag vet inte om rubriken blev rätt stavad , men nu e jag allafall hemma igen !  Jag har haft det jätte kul faktiskt , även fast det typ regnat alla dagar och hela tiden :O  asså det stod i tidningen att det var i borlänge det hade regnat mest och sånt , och det märktes efetrsom vi var där .. haha , i en skola (inte den vi bodde i) så hade det blivit översvämning , och det var skitmycket vatten på vägarna , och ja överallt , vi var typ blöta hela tiden -.- , hahah ;p   Ja det gick väl sådär i cupen , första matchen förlora vi , andra vann i , tredje vann vi , fjärde spela vi lika ,  dom gjorde mål typ när det var 5 min kvar , och vi hade spelet och skit -.- , haha aja , och det är bara ettan och tvåan i grupperna som gick vidare t A-slutspel dom andra gick t placeringsmatcher , typ b-slutspel aja och så var det ett norskt lag som behövde vinna mot några , för då hade vi gått vidare , men det blev lika i den matchen , typ 3-3 så vi kom bah trea så vi gick vidare , fast inte t A-slutspel , aja orättvist tycker jag men aja :O , iallafall , men det var sån översvämning på planerana så dom fick ställa in alla matcher , så vi åkte då hem en dag tiigare , så idag fick vi inte spela mer , vädret förstörde -.- "/ 

Juste vi lyckades trycka in typ 17 pers i en bil , när vi skulle hem från frukosten , haha fast i en sjusittsbil , hahaha jag och tre till satt i bakluckan ;p

Haha men aja , så bodde det ågra killar från enköping typ också i samma skola , så dom brukade vi vara med , kulkul :)  a , och så bodde det några guckamolare , hahaha nej men dom kom från nått land , fast dom va inte direkt jätte murka i huden eller va man ska säga :$  Dom var typ 16 år , Haha aja dom brukade vi snacka med ibland, fast engelska då , haha engeska som alla verkligen säger att jag e så "jätte bra" på , HAHA !   aja , och sen igår så var ja typ med  Malin Gabbi , Jossan Hanna Frida tror jag d bara var , aja å vi var med om där killarna från enköping och sånt , och sen  kommer resten av laget springande i hela skolan utklädda t fjortisar! HAHAHAH  dom hade hårband , puffat upp håret , solbrillor , massa idomin , smink och dragit upp brallorna och så kom dom med och lyssna på musik pch grejer , HAHAHHA men d var ju sista kvllen så då tycker jag där okej aatt skämma ut sig och sånt ;p

Tyvär typ tog jag nästan inga bilder , dumt dumt ,  men det var ju nte så bra väder , men a , dåligt av mig , men har väl några jag kan lägga in :)

  
Haha Frida ! :)<3

invigningen , fullt med lag , tjejer & killar :)


En bit av klassrummet vi sov i , bilden under e där jag sov :)


Hah nej jag är inte med på bilden :)


HAHA PINSAMT (tjock text) & cup längst ner ..

Hejhej , har ju vart med tara idag , hon gick hem för rätt lång stund sen , a pallar inte skriva allt vi gjorde , vi hade iallafall kul , och inlägget under är ju såå seriöst , haha :)  aja , mammi fyllde ju år så vi firat henne , och ätit massa gott ! Men det mesta jag o tara gjort e att fixa våra headrar ;p , 

RÄTT PINSAMT :$    hahhaha idag när jag och tara följde med och handla , så skulle vi ta kort på oss tillsammans på en sån där tv som man ser sig själv när man går in t affären , hahaha så står vi och ska ta kort , så kommer typ två rätt unga killar leller typ nästan 20 år kanske och kollar , och ena fråga om han skulle ta kort , och tara bah va tyst och garva lite , så börja jag med garva , så springer tara idioten iväg , så jag bah ; eh nej d lugnt ,   HHAHAAHHAH , så såg vi dom flera gånger till i affären coh dom typ kollla hela tiden , hahahaha :d
 

aja , imorn blir det till att åka på fotbollscup i några dagar , kommer inte hem förns på lördagen igen "/  kommer sakna som flesta , jag villl dit men ändå inte typ .. Haha aja , hoppas det blir kul iallfall ,   jag hinner nog skriva lite snabbt imorn efter jag packat och sånt imorn då , vi kommer samlas typ 11 tror jag . Aja ska ju upp och packa och sånt , så ska nog sova strax .. PUSS & KRAM !


TARA SKRIVER !

tjoooooooooohoooooooooo :D här sitter jag världens tönt josefin karelius, eller det kanske ni redan visste eftersom det är hennes blogg :p jaja, idag har vi varit på barnens hus, och sen knall marknad :) vi köpte två barbie dockor, och en ken till matte.. josefin brosha, sjukt jävla fina! och sen åkte vi till centrum och rimi. jag köpte en ny bratz tröja, typ lila tror jag.. '' nu vet jag inte vad jag ska skriva men får väl hitta på något .. '' hahahah ! :) nu ska jag josefin & matte upp och leka med våra tre dockor, och sen ska vi baka chokladbollar och självklart får dockorna också smaka :D
kram / http://ttaaras.blogg.se/





godmorgon! :)

Ja som rubriken då , Godmorgon godmorgon! Vaknade för nån timme sen , gick upp ,satte på datan för att skriva lite , men så säger mamma att chaplin rymmt -.-.-.-.- , haha a så det var ju bara att gå ut och leta efter han  , men sen när jag var ute ohc letade efter han och gjort det nästan en timme , så ringer mamma och säger att han precis kom hem. Så när jag kommer hem berättar mamma att han kom hem av sig själv , han hade typ vart ute på en egen promenad liksom , för när mamma kollar ut genom fönstret kommer han gående utanför tomten och svänger in t oss , och kommer in ;O  haha jävla hund asså  Men a , så jag sattte mig och skrev nu iallafall :)  

Idag är det faktiskt också mammas födelsedag ! :) §

:)

Hejhej alla söta & snyggga! :)  Idag fick vi ju folk på besök , haha a , eller jonas och kevin's family , sen kom ju sofia och det , hahah aha . Brorsan mådde typ dåligt så han gick och la sig och somna ohch grejer , stackaren :/  hihi a  så jag och sofia gjorde nån grej med jonas och kevin , typ att man skulle säga ; jag har aldrig .."    haha och hade man gjort det skulle man dricka hade man inte , skulleman typ inte göra nått , hahah aja det gick inte såbra ;p , Men a sen skulle typ sofia dra , då satte vi oss och kolla på film , vi kolla på "apocalupto", haha glömt hur det stavas :$  aja , sen typ skulle deras familjer hem , så satte jag mig typ här :) Aja ska väl snart sova , och idag/imorn e det mammis födelsedag! :)
aja PUSSSSS & TYP GODNATT !

With sofia ! :)

Ja jag & sofia gjorde en sockerkaka idag då!  Hhaha , fick ringa mamma två gpnger för o fråga om vi gjorde rätt , men det blev bra till slut och den blev jääääättefin :)  Sen så drog vi hem t sofia och bada in hers poool men sen skulle jag hem och äta och sånt , eftersom vi fått gäster dåra och sen kom sofia då , som siter ähär brevid mig just nu :)  Får väl se vad vi hittar på för nått nu ikväll , skriver mera ikväll ! pussspuss på er !


hem ljuva hem :)

hejhej alla söta & snygga!  Kom hem för en stund sen , asså jag och sofia för vi måste ut med mina vovvsingar! :)  igår till idag sov jag ju hos sofia då ,  vi skulle ju kollat på lilla sjöjungfrun , men deras video var trasig :'/ så vi kollade på typ "Linas kvällsbok" istället , sen satte vi på en till film , "säg att du älskar mig" , så bra men så jävla hemsk , när hon blir våldtaget och skit , börja fan nästan gråta ju typ :'( Hihih :$    a , iallafall sen så var vi typ inge trötta alls , men vi gick upp t sofias rum ,  satt o kolla när sofia spela nå random spel som hon suger på -..- haha , eller a hon e kanske rätt bra men ändå (a' .   aja sen la jag mig i hennes säng typ "försökte sova" , haha fast sen kom sofia också , haha misstolka INTE , haha aja sen somna vi då vid typ halv fyra - fyra och vakna typ 9 på morgonen , haha a , gick upp och sofia sa att det åska och spöregna men jag trodde henne inte först , men kolla ut och det var sant ;o   Hahah aja , sofia sprang ut och hämta skor och hängmatta som typ var blött  :)  Sen gjorede vi inte så mycket, men sen så drog vi hem t mig där vi sitter nu , jag skulle bara lägga in bilderna och skriva snabbt!    PUSS NJUT AV FLER BILDER FRÅN IGÅR ! ;)






slaggar hos sofia! ;)

Hallå hallå :) sitter nu hemma hos sofia k för ja ska tillbringa natten här! haha ja jag ska slagga här då (a) aja idag har jag då vart me dhenne , först var vi vid donken och åt liite  , sen drog vi hem t sofia och bada i pooooolen ;d   me loves to bada !  Så drack vi cola , åt bulle & drack smoothie !  tjockisar vi e asså (a' , a sen senare så skulle jag hem o äta , sen kom sofia hem t mig och vi cyklade vidare t rimi och tjockade oss med pepsi & godis t ikväll ! mums fillibabba !  Sen åkte vi t sofia , fast gick typ genast ut och gick runt lite i fresta bara :) , kom hemm typ halv elva sen , sofia började chatta med lite randoms och jag a gjorde typ inget (?) :) ,  Fast sen lät hon mig skriva i bloggen!, hihi a , fast vi ska typ gå ner och kolla på film nu , typ lilla sjöjungfrun 2 ! :)  aja hare gött , skriver mer imorn ! PUSS & GOD NATT !

Lägger in fler bilder imorn , datan e så seg här -.- haha puss :)

morgon morgon morgon :)

vaknade till och från imorse , för dom håller på och byter fönstret i huset så det låter ju rätt mycket , men jag gick typ upp vid elva - halv tolv , åt frukost , chilla & nu e jag här ! :)  Men jag ska nog strax fixa mig & sånt för jag ska hem t Sofia K och bada och sånt , hmm kulkul :)  Aja skriver senare , och kanske blir det lite bilder också , får väl se :) 
PUSSSSAR  PÅ ER !

:)

Kom hem för en stund sen. Idag har jag då vart med typ elin domme julia ronnie robin danne denna & salle :) , vi var först lite hos robin typ , sen drog vi typ t badet vid lövet , fast ingen hade typ badkläder , så vi badade i våra vanliga kläder , trosor , shorts , jeans , linne , mjukisar .. haha a , alla hade olika , så fick vi gå blöta runt sen ;p , Hahah sen drog jag domme elin o julia hem t elin , så var vi där . Sen skulle dom nån stans och jag skulle hem o äta , så jag fick skjuss hem , för dom skjussade ändå dom andra (a' , japp , så kom jag hem , var hemma och åt och sånt , sen drog jag t robin där många va , a dom vanliga dåra :),   var där och sånt, sen skulle ja hem -.-, a & nu e jag hemma , och ska väl försöka inte lägga mig allt för sent ..  aja njut av lite bilder från idag :) PUSS !


                                             blöt var man  :)


~

Vaknade typ vid tjugo över elva , smsade julia :) , Tog en dusch , klädde¨på mig , gjorde inte så mycket , gick och mötte julia för en stund sen , coh  skulle bara skriva ett snabbt blogginlägg ! . får väl se vad vi hittar på för kul unedr dagen , det får mni veta senare , pusssss ;)


STRAX SOVA ! :)

efter jag klippt nellie och det , så gjorde jag ju pajen , ohc den blev både go & bra :) , Sen efer en stund , gick jag och mötte Julia (Wahlgren) , a , vi typ va hos mig , gjorde kanske inte så mycket , hihi klppte lite till på nellie , typ bah jämna ut  ,haha så åt jajg och hon satt vid datan , sen gick vi t donken för skulle möta denna o ronnie och dom , men dom skulle äta först så jag och julia gick t ica (rimi) , a , köpte en varsin läsk och delade på choklad typ , haha tjockisar vi vet :) , a sen träffade vi elin h domme och ajje , åh gick med dom och mötte denna ronnie mange salle , a ni vet dom där allihopa , haha ja, vi typ va först lite vid donken , dom öpte typ masa cheese burgare och läsk , och sen drog vi typ r rimi och chilla där länge tills jag skulle hem , vit typ halv elva -.- , ohh jag vill ju va ute längre men får nte för mamma ska upp typ 6 på morgonen och jobba och hon vill ju att jag ska komma hem innan hon går och lägger sig , och blalbla .. :( ,  a ialafall så kom jag hem , lalla runt lite , haha a gjorde väl nte så mycket :) , satt mig här för en stund sen .. :) ,  aja njut av bilderna nu istället ! , PUSSSS

Hhahah jag & julia hittae dåra vår lilla  "skorpan sporpion" , haha i busken vid rimi , vi räddade honom och han e vår lille pöjk , som ni säkert kommer få se mer om ! ;)  Nu börjar hans real life ! ;) §



RSS 2.0