Övriga bilder från de senaste två veckorna typ :)

Alla nior åkte till Romme och åkte skidor, skitkul hade vi! här är några av bilderna :)





















Träffat HK och gått promenad på kvällen och vi gick t donken.. :)




Vart på isvak sak med klassen vid norrviken (bollstanäs skola). Några prövade hoppa i isvaken också, inte jag, ångrar mig faktiskt nu att ja inte gjorde det.. men försov den morgonen så hann inte ens oacka ihop ombyte! :)




Var hos Ricardo med Sofie Alex Brenda Gracien och några.. 



Varit i skolan... 





Gyyyymmat !



Ung i väsby , i väsby gymnasiets idrottshall. På taris födelsedag var det :)





Bilder från när Taris fyllde år!

Lite sent.. i know men här är lite bilder från taras födelsedag & när vi firade henne!

Lilla taris har ju gått runt i nästan ett år o sagt till alla att ordna överaskningsfest t henne när hon fyller år, men det gjorde vi inte tyvär , men istllet så söta som jag & Sandra är så överaskade vi henne på lite annat sätt på hennes bortday. Vi drog med oss Jille, Sofia, Alex, Sibel, George & Rayen också. Så här var de.. när ja slutat gick jag jille o sofia o mötte sandra o sibel som kom t vår skola, så såg vi de andra killarna o bad de komma, så la vi upp sakerna på bordet i cafeterian (som på bilden) och fixade. Tara hade lektionen o skulle vara med henne den dagen, så när hon slutat så när hon kom så hoppa vi fram o överaskade henne. Hon blev så glad sååå :)



Föresten om ni kollar noga så kanske ni ser att vi försökte forma ljusen på kladdkakan som 15 :p



& här är lite bilder från när vi var hemma hos tara och firade hennes 15 års dag!




















Alla ♥-dag

På alla hjärtans dag i tisdags så mötte jag Amini vid centrum och sen gick vi och åt i station på kina/thai. Sedan hämtade mami o papi mig vid stationen så åkte jag hem, var med familjen åt lite igen hehe och bara var med dom. Fick en jääätteklubba och en pyamas av mami också. Myyyysig dag iår haha :)

Rosorna från älskling & klubban o presenten från bästa mami!


svar på kommentar


Svar: Hej anonym! haha.. kul att höra och jo visst kan jag det, tänker hela tiden på att skriva men blir liksom aldrig av för har velat lägga in bilder från när vi var i björnrike och ej orkat det.. men tack så mycket!<3 Nu blir det att fixa en ny header och börja blogga again! puss

klockan tre..11 februari.. 2012..

Längesen jag skrev men kände att det skulle va skönt o få skriva av sig lite..

Jag saknar dig jätte mycket gammelmormor.. att se dig idag helt död där på sängen va hemsk.. att inte hinna få se dig kolla mig i ögonen en gång innan du somna in, inte ett ord eller leende.. Men även om du inte va närvarande på samma sätt som förut så kändes det ändå som att du var med och lyssnade och vakade över oss , även om din döda kropp låg där på sängen, kall och stel.. Vi tänker på dig hela tiden, tårarna går inte att stoppa.. du kommer alltid att finnas i våra hjärtan.. r.i.p min ängel <3


RSS 2.0