t r ä n a t

Hade fotbollsträning vid åtta ju, kom hem runt kvart i tio. Åt lite och duschade. Snackade nyss lite snabbt med Sanna i luren, ska ringa Nico nu .. & sen sova ! Godnatt


De flesta människor behöver mer kärlek än de förtjänar.

Först gick jag till skolan idag ju, var där och så. Dom hade bip testet på idrotten men kunde inte vara med, så ska göra det på onsdag nästa vecka istället med några andra som inte gjorde idag. Längtar inte speciellt mycket.. haha men det går nog bra, det gjorde det ju förra gången så. Aja , efter skolan åkte hem till Chloe en snabbis sen gick vi till centrum och var där med Simona Brenda Denise Jennifer & Jazzle typ. Träffade Domme & Elin h en liten stund också. Aja sen tog bussen hem och kom hem nyss.

K A T T

Antingen är man en del av lösningen eller en del av problemet.

Först skola idag dåra, efter skolan tagga t centrum. Sen direkt till station, hade polis möte. Eller ja, förhör. Sen efter det hem snabbt och sen till konfirmationen. Efter den åkte till ladan i smedby liten stund, var där med några. Dom dansade ju o så, sen efter taggade hem bara.


Gratttis (igen) snyyygging på 17års dagen ! :D ♥

t i s d a g

idag vare först skola idag , sen taggade hem kolla film o så. Sen åkte med mami och handlade och så , sen så har bara varit hemma typ. Åkte till brenda en snabbis hon passade hilda och så. Hämtade min jacka & hon fick sina grejer. Sen har bara varit hemma, pluggat lite o så. Ska upp på omprivstiden imorgon vid 8 för spanska prov -.- Så måste sova nu , gooonight :D

bild på nya byxor jag glömt lagt in, fick av mami för inte så länge sen :)


s ö n d a g

Gick upp runt kvart över åtta imorse , skittrött. Klockan nio började domarkursen vid bippen. Var där några timmar, sen fick vi lunchrast vid halv tolv till halv ett. Jag & Tara följde med Josefine hem till henne och så, sen gick vi tillbaka och fortsatte. Slutade runt tre tiden.

Carros mamma skjussade mig och Tara till centrum, hon kolla skor och så , sen när vi skulle gå hem till Tara träffade vi Challe. Gick med honom, sen ringde papi innan vi kommit hem t Tara. Så Tara gick hem så hämtade papi mig och Challe på en gång för han skulle träffa Matte. Gjorde lite mat och så , sen kollade jackass med dom. Somnade en stund också, skitskönt. Sen har bara vart hemma, skönt. 

Papper och sånt vi fick, pröva/träna på att skriva domarkvitto & såna grejer.

Sen fick vi nån liten grej där det är gult kort & rött kort sak i , och i mitten är det så man kan sätta en lapp för att skriva mål , utvisningar eller nåt sånt. (Det är den svarta grejen på bilden över) :)

Ta inte kärleken för givet, för snabbare än du tror kan allting bli rivet.

Ikväll var vi i stan jag brenda mandu chloe felicia imad pontus och en annan kille fett snäll haha men vene glömmer alltid hans namn :( Aja, vi kollade bio i stan. Kollade på "I'm number four" den va bra! vi hade det självklart kul i sallongen .. haha nej men jag och brenda satt som klister på varandra en stund i filmen, va fett läskig. Haha , skrek lite , hahah eller JAG skrek lite brenda skrek lite meeer än det.. haha sen när vi va påväg ut vi alla tog 3D glas ögon , sen vi lekte dom i filmen, hahah...

Jaja, sen tog alla tåget hem vid tio i tolv typ. Träffade Butte Alex & George på tåget också. Sen bästa mami hämtade mig i stationen så kom jag hem runt halv ett & nu måååste jag verkligen sova för ska upp imorgon fett tidigt för klockan 9 så har jag domar utbildning .. shit +att man ska ju ställa fram klockan en timme nu också, så betyder att jag får sova en timme mindre , aso shit redan skittrött .. godnattt !

hahah typ såhär kunde vi göra när vi satte på oss våra 3d glasögon, haha sen vi "kunde göra" så folket flög båkot o grejer , de ni.. ;) hahah svär skitmobbade. Kolla filmen så kanske ni förstår bättre vad jag menar, heh..

l ö r d a g

Igår fredag var vi ute massa , hade de kul! haha sen sov jag hos brenda. Idag lördag har inte gjort s mycket , vakna upp hos brenda ju , va i tvättstugan och tvättade och så. Kom hem t mig , ska tagga ut nu till typ stan med Brenda & Chloe och möta några andra där, puss :)

hahhahah bild från väsby festen i kultur

Den som gråter, gråter oftast inte för att den är svag, utan för att den har varit stark för länge.

Var hemma idag också. Har bara pluggat och kollat film hela dagen typ. Haft värsta mensvärken ett par timmar också, och inte kunnat tagit någon värktablett eftersom jag äter medicinen , tabletterna mot halsen. Så ska man typ inte ta vanliga värktabletter som alvedon också.

Äter 12 tabletter om dagen, haha. 4 på morgonen 4 på dagen & 4 på kvällen. Så ska nu ta dom 4sista för idag och sen gå och lägga mig, för imorn blir det att gå till skolan.. Men inte vart där på ett tag faktiskt, eftersom förra veckan hade vi ju prao :) Saknar mina kära vänner i skolan också såklart! haha..


Don't fall for someone who can't catch you.

Va i karolinska och så idag, inte ens en timme tror jag. Aja, dom gjorde bara en koll och så fick vi fylla i lite papper för jag ska operara bort halsmandlarna och några veckor. Efter det tog jag bussen och sen tåget hem, för mamma åkte tillbaka till jobbet. Träffade på Mattias Melki på tåget så hade sälskap med han ändå hem, vi bor ju nära varamdra. Länge sen man såg han :)

Aja , sen har bara varit hemma. Sofia kom så åkte vi till konfirmationen sen. Har bara suttit vid mami och papi hela kvällen typ, dom kollat tv , snackat med mig , och jag suttit vid datan typ, kollat efter filmer o så.. Ska börja kolla film nu sen sova , godnatt :)

s l u s s e n

Sitter på mamis jobb just nu i stan, slussen & kollar ut över fin utsikt. Haha, aja skulle följa med mamma hit för vi ska snart ut och äta och sen direkt härifrån till KS (Karolinska) på återbesök. Men idag tror och hoppas jag dom bara ska kolla faktiskt. För har blivit mycket bättre ju, eftersom dom spräckte den lite och jag fått tagit tabletter. Så kan faktiskt äta nu, öppna munnen och prata och så tyydligt. Lite ont i käken och litelite i halsen fortfarande bara. Skönt.

Sen efter vi vart på återbesök där i ks , så ska vi bara hem. Kolla film och så säkert, och plugga väl.. -.-

haha hittade gamla bilder från när Chaplin var valp, runt 4 år sen. Jag & chaplin ligger och sover i soffan, haha ska nog hem och göra en repris ;) Haha visst va han så söt min lillkille.. kärlek.


The cutting edge

Idag har inte gjort speciellt mycket, imorse åkte med papi och hämtade medicinen och sånt, handlade lite glass. Sen har vart hemma hela dagen bara, hade utbecklingssamtal i skolan sen vid sex. Efter det bara vart home , kollat på 'Kärlek på hal is' , laddat ner filmer och så. Är trött eftersom k.om hem halv ett inatt ju, så måste sova nu. Peace.

Rekomenderar den, skit bra film. Alltid älskat den!

k a r o l i n s k a



Igårkväll runt åtta åkte ju jag och mami in till karolinska. Kom hem halv ett på natten. Hade så sjukt ont i halsen o käken ju. Fick komma in rätt tidigt , dom tog lite blodprover och sånt. Sen satte dom en tun "slang" vid armen så jag fick dropp igenom. Så fick jag en liten säng som jag fick ligga i och vänta och sånt i medans i nästan tre timmar ?! Fast sov lite och så, men fett synd om mami som fick sitta brevid på stol bara.

Aja sen äntligen ropade dom upp mig och fick gå iväg och sätta mig i ett rum där det var två andra som nu skulle kolla i halsen. Först sprutade hon en bedövnings spray i halsen på mig, som bedvade lite grann iallafall. Sen stack hon massa med en lång nål i halsen på den bölden så det typ rinner ur var. Det gör skit ont och är jääätte obehagligt.  Så har man en liten påse som man sitter och spottar blod & var i. Skit äckligt. Sen brukar (men dom behövde inte det igår) dom ta en smal liten kniv som dom skär i bölden så det ska kunna rinna ut var.

Fast igår fick jag sån där lång vit tröja ner t fötterna typ. Haha såg ut som en gamling typ.
Fast den va fett skön faktiskt :)

bilder från förra gången (runt ett år sen) jag va i karolinska för samma sak. Fast då var det lite värre. Då fick jag skära lite sådär i halsen och så & komma dit flera dagar för att dom skulle kolla o sticka och hålla på i min hals. Eftersom att jag haft det rätt mycket så blir det nog så att jag ska ta bort halsmandlarna. Om några veckor typ.


s o f i a

Gratttis i efterskott (i bloggen) min älskling !
Hoppas du fick en underbar födelsedag , tröts att jag inte va med dåra.. haha
15 år - byxmyndig & får cykla utan hjälm, bra där :)

Haha lite gamla bilder på oss , för typ runt ett år -ett och ett halft år sen :)



hahah älskar dig stumpan ! :) ♥

mot karolinska

Har skit ont i halsen, kan knappt prata eller öppna munnen. Inte äta och typ inte ens dricka. Så nu måste jag & mami åka in till karolinska. Tror att jag har fått halsböld igen .. som jag fick för typ ett år sen två gånger tätt in på. Gör så jääävla ont :( aja, måste åka nu, lär ju få sitta där ett tag.


Den som förlåter utan att glömma, har aldrig förlåtit

Igår efter träningen kände jag att jag började få lite ont i halsen, när jag vaknade idag hade jag skit ont i halsen så har jätte ont i halsen nu. Gör ont när jag sväljer o så, så blir bara till att vara hemma idag. Fast sen har jag samral i skolan o sen måste till sture. Har bara suttit vd datan och skrivit massa inlägg -.- nu ska jag ta nåt att äta och sen kolla på desperate housewives, puss. Krya på mig-

h e l g e n

I fredags hade jag först prao sen på kvällen tagga jag hem till Brenda och var hos henne en stund med Simona & Brenda. Sen gick vi till station mötte Poria Malkolm och Dilan. Sen taggade Simona hem och Dilan hem , och jag och Brenda var bara med Poria & Malkolm.
I lördags var jag i stationen lite med Brenda Esme & Simona , haha vid 10 på morgonen. Sen åkte jag hem , va hemma, åkte till sture. Sen på kvällen var jag Simona Chloe & Brenda i stan, haha vi gjorde typ ingenting aso , haha vi garva , vi tjaffsa , vi va i donken, vi va i bk, vi va utanför den där festen, vi försökte springa in i festen typ, haha.. Juste de var rött läskig dag faktiskt , massa grejer som vi hade snackat om hände o skit. Aja men sov Chloe hos mig på kvällen iallafall. 

söndags chillade Chloe & jag hos mig först bara , sen pkte vi till sigma en liten stund för o träffa Jazzle & Brenda. Sen åkte jag hem, och sen hade jag träning vid typ sex till åtta. Skönt de va och träna! förutom att jag va fett trött , har inte sovit så mycket den här helgen.


t i s d a g s



Juste i tisdags så åkte jag Chloe & Sonja in till stan i Kungsträdgården. Haha chloe tog oss t hennes iranie grejer nivet.. haha men vi hade kul, de var bara sjuuukt kallt ute. Vi träffade andra folk där också, kom hem runt tio tiden, sov hos Chloe :)




Vi glömde helt bort att ta bilder , haha men här får ni lite bilder påvägen dit iallafall.


^^

Mami och jag åkte och köpte lite saker för typ en vecka sen, gick inte och lägga in bilderna i datan förut så lägger ändå in bilderna nu bara :) Bästa mami ♥






min PRAO vecka !

Har praoat hos frisören (brevid valentinos) vid stationen från måndags till idag fredag. Vi har bara prao sak en vecka (man brukar ju ha två) men det är ändrat då vi bara har en -.- Mamma känner Sussi som jobbar där med hennes syster och två andra tjejer. Alla va jättesnälla & gulliga. Kommer sakna att börja klockan tio varje morgon, och gå dit till dom, och inte kunna äta resturange mat varje lunch o allt.. :( åååh. Jaja , härlig vecka. Har ju funderat på att börja på frisör linjen sen till gymnasiumet så det va väl bra plats att praoa på. Jaja men här har jag skrivit lite om varje dag iallafall.

DAG 1: Började klockan 10, kom dit strax innan 10. Va där, gjorde inte så mycket första dagen, tog bort hår och sådär bara. Chillade, tog lunch rast vid kvart över tolv åkte till centrum mötte Sonja där & Sara zigenare. Åt i Familys , sen åkte jag tillbaka när en timme gått. Slutade vid 4 sen.

DAG 2: Började vid tio. Gjorde inte så mycket sopa hår, disckade skålar och penslar dom hade blandat hårfärg med & en av tjejerna fyllde år så vi fikade och så. På lunchen (som är 1tim) åkte jag till centrum mötte Brenda. Jag åt suchi , så träffa vi simona en liten stund också, sen tillbaka till jobbet & slutade vid 4 sen.

DAG 3: Sov hos Chloe på tisdagen så vaknade ju hos henne. Fixade mig lite och så, sen tog bussen från henne ner till station klockan tio. Hängde handukar , sopa hår, torka av nån hylla & prudukter och så. Sen på lunchen mötte Sonja i centrum och vi åt i Subway. Sen slutade jag vid fyra då också.

DAG 4: Vaknade hemma. Tog bussen så jag var där runt 10 tiden. Sopa hår, torka hylla, satt o prata med dom, diska små saker, kollade på när dom klippte, små saker bara. På lunchen mötte jag Simona så åt vi som djur på buffén i kina/thai resturangen i station. Hahah jag åt fan 20 sushi bitar och sen liite annat!!! Sen kom Chloe o hälsa på plötsligt haha och stannade där sista timmen typ, fick sluta tididare också typ en och en halv timme tidigare!

DAG 5: Vaknade hos Chloe för sov där. Chloe skulle ta bussen till skolan vid halv nio på morgonen , då hoppa jag av vid mig. Fixade mig lite, bytte om och sen tog bussen från mig till praoen. På lunchen mötte Brenda , jag åt buffé saken igen, haha fast inte lika mycket idag då. Sen jobba på som vanligt på praoen. Sen klippte dom och färgade dom utväxten på mig , heeelt gratis. Skämdes fett mycket , för det skulle kosta 1100:- igentligen och göra det, men ja fick gratis. Skitgulliga. Sen hade dom beställt nå nya produkter och en stor "sak" de skulle stå på. Så jag och Sussie fixade det idag också. :)


Mitt hår nu , lite lockigt också :)

inte skrivit / lite snabbt förra om helgen

Inte skrivit på en vecka typ, men har pluggat skitmycket för har haft två prov och allt. Så har inte nästan inte ens haft tid för att kolla facebook. Så har jag kollat massa desperate housewives såklart :)Orkar inte skriva speciellt mycket om typ förra helgen. Sov hos brenda förra helgen på fredagen vi va ute rätt länge o så, va i jakan , i stan och så. På lördagen sov vi hos Jonna och dom i Segeltorp. Jag och Jonna gick och kollade bio på kvällen i heron city, de nära dom. Sen gick vi till donken , sen hem till dom och chilla bara.
<

right now

Utan löshår på bilden försten.. :) men måste klippa mig, skitslitet.

Vaknade run tolv. Åt, duschade & fixade mig och så sen åkte jag och mamma till Sollentuna polisen skulle fixa mitt pass, eftersom jag snart åker till USA med konfirmationen. Men sen kom vi på at man måste ha båda föräldrars underskrift så det gick ju inte , men då skulle papi komma en halv timme senare men dom stängde tre så vi hann ändå inte. Åkte förbi rusta och lidl och kom nyss hem typ, ska sätta på ett despereate housewives avsnitt och sen gå ut nog.

If you really love something, set it free and let it go. Be happy if it comes back, but if it doesn't.. it wasn't meant for you to have it.


t o r s d a g

Vaknade tidigt idag för att möta Brenda & Simona i station vid nio och sen åka till märsta på den där fotbolls"cupen". I väsbys lag är det typ Hemn Ramil Shahin Johan Robert (Lill)Allan från märsta, David från märsta. Spelade ingenting idag för fortfarande lite sjuk och sådär men följde med och kollade iallafall, de chill.

Var där till typ 1. Sen åkte alla till väsby och sen åkte jag brenda simona ramil johan shahin och hemn en liten stund, till mig. Chilla bara, sen tagga alla o jag har bara legat o kollat på desperate housewives tills nu.

tisdagkväll/onsdag spyynattt !

Igår tisdag när v i va i kista på kvällen började jag må dåligt, ont i magen och så. Sen när vi vänta bussen och sånt mådde jag illa , och kändes som jag skulle spy. Sen när jag brenda och simona kom till väsby station började jag spy maaassa. Usssch ! Skulle sova hos brenda igentligen men fick ringa och väcka mamma vid tolv typ så hon fick komma och hämta mig i väsby station. Kom hem, satte mig vid datan och så, spydde igen vid 2 tiden och sen vid 5 tiden på natten igen. Kunde inte sova, väckte mami som gav mig tablett så jag kunde somna.

Vaknde runt 12 på onsdagen (idag) dåra. Gick upp, gick och la mig i soffan. Satte på datan och suttit i soffam bara heeela dagen med datan, snackar i lur ett tag med milad & kollat på film. 

söndag måndag & tisdags

söndags åkte jag till brenda , sen vi gick ut och så. Träffade Dilan Moneer Esme och så i stan. Brendas lillebror eric kom också med sina kompisar, vi åkte kista på kvälllen. Sen hem o så till brenda där jag sov. 

På månsdagen gjorde vi inte speciellt mycket vaknade sent, satt och spelade hos brenda med David & Eric haha. Sen centrum sen hem till mgi och sen till sture , sen träffa vi simona en stund på kvällen. Sen sov brenda hos mig.

tisdag morgonen gick vi upp vid åtta typ för att åka till station och sen till märsta där vi spelade fotboll med typ Allan Hemn Shahin Robert David Johan Ramil o dom.. Vi va med i någon cup bara de behövde tjejer med , haha så jag o brenda va med. Träffade Coco George o några andra där också. Sen efter det taggade jag brenda johan hemn shahin & ramil hem till mig, chilla bara o så. Sen mötte vi simona i station och åkte till kista. Träffade massa som vi var med där, chiiiiill baaara !

haha skitsöta ♥

förra veckan och helgen

haha inte bloggat sen förra veckan på måndagen ju.. inte palllat bara.

Aja förra veckan på tisdagen va i jakan va hemma hos Milad, och sen mötte jag Brenda & Chloe i jakan station. Vi träffade Yousra och några, va i centrumet, chloe köpte klder och så. Sen åkte vi hem bara. På onsdag torsdage va bara hemma med papi pluggade pch så. Sen fredagen sov hos Chloe , men vi var bara hemma hela kvällen & på lördagen samma , fast vi sov hos mig. Hade hyrt sex filmer och köpt massa godis.

hhahha jag o chllooooe my biitch ♥

RSS 2.0