Hejdå Väsby!

Hinner inte skriva vad jag fick igår och sådär nu, lägger in en bild när jag kommer hem istället för nu skajag åka iväg till Björnrike! Puss ha det bra här i väsby, vi ses om en vecka :) 


Julafton för mig idag!

Imorgonbitti åker vi familjen + en annan familj till Björnrike (i Vemdalen) i en vecka. Har varit där tididare år 2009 tror jag att det var, med min familj +Sofia, de är jättemysigt där, så jag längtar och ska bli ganska skönt att åka bort faktiskt.
Eftersom att vi åker imorn och är där på julafton så kan dom ju inte släpa med alla julklappar dit, så vi får öppna dom här hemma , alla förutom en som dom ska spara och ge på riktiga julafton där :)

När jag var nere i centrum hade jag lite stress för att hitta julklappar, men det ordnade sig tillslut :)

Det ända i livet som man ångrar är de chanser man inte tog.

Heeeeej! Vaknade runt elva tiden typ, gick upp och åt, lyssna musik , satt vid datan.. Sen började jag och min bror städa huset tills mami och papi kommer hem för o göra dom lite glada. Damsugit, dammat, plockat bort grejer osv.. Men nu är det klart och jag ska ta bussen med Sofia ner till centrum för att möta Simona, sen ska jag hem rätt tidigt. Menmen nu måste ja börja gå till bussn, peace! 

♥ ♥ ♥

Fick dom här snygga kilklackarna av mami i förrgår i "förskotts julklapp". Jag hade sett dom i centrum och la undan dom för att visa mami, så sen när jag visa henne dom så fick jag dom istället för pengar i julklapp, alltså en julklapp lite tidigare! 600:- kostade dom. Dom blir det att ändvända på nyår ♥♥♥♥♥



BETYGEN

Juste, på julavslutningen så fick vi ju våra betyg från termin också, såhär såg mina ut!
Väldigt nöjd för har höjt mig i dom flesta ämnerna ju, förra terminen hade jag alla G, ett VG och ett IG (i engelska), alltså 165 poäng och nu fick jag 225 poäng (215 när man räknar bort ett ämne). :)

JULLOOOV !

Det blev donken efter avslutningen och sen åkte jag & tara till centrum, det har ju julöppet nu till klokan nio, så vi var där mötte min mamma som skulle fika, sen skjussa hon oss till tara där jag sov! myyyys


HAHAHA ja.. tara tog bild på mig när jag sov och la in i facebook..!!

JUUULLOV IDAG ♥

Först gick jag till skolan imorse, försov mig så kom lite senare. Sen fick vi slut cvid tjugo i två, så gick hem och  nu sitter jag hemma o äter bröd, som mami bakat. Ska ta bussen som går om tjugo min, till centrum för att möta Simona, vara med en henne en stund och sen åka tillbaka till skolan i en halvtimme för "julavslutning", få betygen osv.. :) Efter det blir det nog att fira med donken! haha

Förlita dig inte för mycket på någon i denna värld. Även din skugga lämnar dig när du befinner dig i mörkret.

Hej! måste ju börja skriva lite så börjar väl från idag, kanske lägger in lite bilder från sommaren sen..
Idag är de söndag ju och i fredags så hade jag dansträning i kultur och det kom två tjejer som lärde oss någon dans, det gick väl sådär. Sen var vi kvar där lite bara med flera och sen gick hem till tara där jag sov. Igår lördag så var jag med Chloe & Simona, vi var i kista, åt och kollade i affärer. Sen gick simona hem när vi kom till väsby och jag och Chloe gick hem till hennes mormor och sen till henne där jag sov :) 

I tisdags så var det ju lucia. Jag & tara var med i lucia tåget i skolan, haha vi är de längst åt vänster fast man ser inte tara så bra. Elin var lucia :)

RSS 2.0