bajs uppdatering -.-

dålig uppdatering IGEN , men har vart ute så mycket .. det har ju vart fint väder , och när jag väl vart hemma har jag suttit o pluggat -.- Har så sjukt mycket .. förra veckan höll jag på med en svenska sak som skulle vara klar för flera veckor sen .. ska läsa en bok och svara på frågor, hade bara läst t sida typ 80 , och skulle läsa till sida 220 typ och sen svara på nåt m tjugo frågor -.- .. och så har jag no prov/läsförhör som jag inte gjort , har ett engelska prov/läxförshör som jag inte heller gjort , och har so-läxförhör sak , och spanska prov .. omg :O ..

jaja , måste plugga nu igen -.- :( hinner kanske skriva ikväll , puss
fortsätt o kolla min blogg , så lovar jag bättre uppdatering! 

någon som saknar snön?
inte jag iallafall :)

skitväder -.-

Skitväder idag - men tur att det är söndag då .. iallafall , vakande vid tolv idag, gick upp gjorde inte mycket , åt lite frukost o så .. sen följde jag med familjen , dom släppte av mig tommy brorsan och sean i barkaby , vi a inne i stadium i en evighet typ, omg .. -.- sen gick vi o kolla i lite affärer sådär och sen kom mamma och pappa (för dom hade vart och fixat en annan sak medans) , så åkte jag med mami hem, bara chill hemma , ätit sushi :D och bara chillat , sofia kom o träffa mig en stund nu på kvällen också :)

jag & tara ~ jag älskar dig
i fredags - vill ha sol :(

grönan igår lite , sen viksjö

igår taggade jag med jille , sofia s, sofia , domme , brenda & chloe till grönan , träffade sandra & tara där och sen mickis och felicia. Bara chill o mys :) Men hann inte stanna länge alls för skulle till viksjö sen , för my family was there .. och lovade att komma! för vi var hos en i min brors familj o åt och sånt där , så jag kom bara lite senare :) Men tog en stund att komma dit , men jag klarade det ;) mysigt are där iallafall , kom hem runt halv två inatt!

sandra tara & jag i grönan
~ te amo ♥

RIIIIIX FM !

I fredags taggade vi ju till rixfm , dom vi alla ar med var typ sofia, jille, domenique, felicia, steffi, mandu, chloe, dilan, brenda, rana, katja, mickis, anna, amanda, elin k .. säkert glämt någon , sorry! iallafall , ibörjan var det väl inte det roligaste men var faktiskt rätt mysigt o kul på kvällen ;) Kom hem runt ett tiden , jag och jille sov hos sofia!

fredags
~ jag och chloe i skolan

kairo m jelena :) haha lifta .. haha LÄS

Först skolan som vanligt -.- sen efter skolan taggade jag sofia & jille hem till mig , sen taggade sofia hem och jag och jille tog bussen till station , kollade när bussen gick mot kairo . Var typ en halv timme kar till den skulle komma -.- så vi taggade t centrum, träffa Mandu som väntade på sandru , så kom sandra & dom tagga efter en liten stund och jag och jelena taggade ut till bussen. Väntade sjukt länge och fucking bussen kom aldrig -.- vi fick damp asså , ringde sl två gånger o jag vene vad , väntade fan en timme-.- Så vi tog bussen till där vi runby rätt nära hemköp , så skulle vi gå den där långe biten igen .. sen när vi hade gått en bit , men hade mer än halva vägen kvar typ så liftade vi :O en ung kille , såg ut som en kurd :) Vi fick åka m han så släppte han bara av oss i Kairo , skitsnäll :) Sen var vi där, chilla , åt mat som vi hade m oss :P

å sen påvägen hem så kom han förbi när vi väntade på bussen så vi fick skjuss tillbaka dit t runby och det , så tog vi bara bussen hem därifrån :P mysig dag ;)

onsdag / kista

Har vart i kista idag med Jennifer sofia & jelena , träffade Poria & Assil först och sen Emil & Simon , sen taggade i hem och kom en för bara en liten stund sen :) Ska sova strax , puss ;)

haha från grönan i helgen , (sofia var också med) mys! :)
haha allla ser knas ut

igår!

(tagen från Jilles blogg :)
Alå kom nyss in , har varit med Josse & Sofia hela dagen , vi va i centrum med tara o sandru sen drog vi till busshållplatsen för vi skulle till kairo , men kom inte på bussen så vi tog den mot runby och där ifrån GICK vi till kairo , asnice men de va varmt  , när vi kom dit så d va rätt många folk men vi lyssna musik, chilla o bada lite men de va SJUKT kallt alltså. vi va där till 9 sen så kom Krille S , Koffe Tim & Simon Och Robin I , så vi fick skjuss till hemköp för aina kom så vi sprang hahaha , sen så skjussade koffe mig och josse till mig och krille körde sofia , sjukt skön dag idag aså!
först över en åker ..
sen över en äng ..
sen äääntligen framme , efter typ en timme -.- ..  haha

grönan?

Vi har ju art lediga sen önsdags , vene vad vi (jag sofia o jille) gjort :S Men massa i grönan iallafall, mysigt :) idag är det söndag , var i grönan idag m faktiskt , ingen skola imorn, så jävla skönt asså ..

sorry att bloggningen går lite upp o ner om ni förstår , ibalnd bloggar jag "mycket" och ibalnd nästan inget alls :S dålig på att uppdatra varje dag när jag är ledig tyvär!

frullle

sitter nu och äter frukost , och lyssnar på musik :) vi börjar inte förns tjugo över nio idag , men då ska i ses nere vid vilunda och ha fridrottsdag typ ? ah jag vene. 

Tror inte jag kommer kunna vara med , har ont som fan i hela kroppen ,, kan typ inte ens gå normalt. Träningserk från igår förstås -.- .. haha , så kommer  inte kunna springa eller nåt. Får väl hjälpa till m nått annat eller så ? :)


måndag /fotbolls dm !

ny vecka -.-. men går ju ändå bara till onsdag den här veckan så, och vi har bara friluftsdagar om d så dom heter n? Idag spelade vi fotbolls dm ute , fyfan vad kallt asså , omg -.- första matchen mot en fotbollsskola , förslust ? och andra spelade vi lika iallafall. Har fan inte spelat fotboll på flera månader , men kul vare :D 
funderar ju på att börja igen ju .. 

sen efter skolan har jag vart m tara & sofia! :)
haha år 2007 , vi hade just vunnit aik cupen typ :D fan vad söta, visst? haha ..

igår söndag

igår taggade jag och jelena t grönan , chill och mys! :) Kom hem gjorde inte spec mycket .. :) jalla puss!

~ kärlek

morgon

vaknade inte för så länge sen , måste snart iväg t sture .. sen tror jag jag & jille taggar t grönan , lite bättre väder idag iallafall

l ö r d a g

.. vaknade inte med några magrutot , samma gamla fläsk på magen :(

Iallafall , idag (även fast jag typ är sjuk fan :O) så taggade jag endå med jille t grönan .. Var där hela dan i det här skitvädret, fyfan .. Åkte iallafall hem sen och kom in till underbara husvärmen. Bara chill ikväll, hostan är bättre , men fortfarande ont "magen och det" när jag hostar o så , fast hostar inte lika mycket iallafall. Men fortfarande rätt mycket förskyld o så :/ lite ont i halsen ibland också ..

fattar fan inte varför jag tagga t grön just idag asså , må dålig och taggar dit i det här skitvädret , som om jag skulle bli mer frisk av det igentligen ? -.- .. haha

jag och chloe i grönan förra helgen
jag älskar dig bebo ♥

my fredagskväll '

Sitter hemma och gjort hela kvällen , åt inte förns runt tio tiden .. haha men vi äter alltid sent :P fast aknske inte alltid sent menmne .. Iallafall , har bara vvarit hemma hela kvällen , chill faktiskt ..

Hostade förut så jag höll fan på dö , och sen vart d bra en stund efter jag druckit honungste osvv .. och nu när jag hostar lite sådär så gör det så sjukt ont id magen och det , det blir som "träningsärk" från när man hostat så mycket eftersom man spänner så mycket osv, sjukt irreterande och ont i allafall :( kommer väl vakna upp med magrutor imorgonbitti :O ;) haha jaja .. vi får se. Ska snart gå mot sängs :) puss & ktam

hm , vad tror ni ? tror ni jag vaknar upp med sånadär? :O ;)
vi får väl se ..

R U B R I K

bara hemma idag typ .. eller på lunchen kom sofia & jille t mig, så mysigt med lite besök ;) sen senare har jag träffat jelena en stund , när jag ar ute m hundisarna. Var ett tag m henne och sen följde jag henne en bit när hon skulle träffa sofia :) Nu är jag bara hemma , helt slut i kroppen ..


freeedag

Hemma o sjuk på en fredag jippi -.- Vaknade redan runt halv sju , låg kvar i typ 45minuter och bara hostade och snöt mig .. kunde inte somna om, skitjobbgit. Gick upp , la mig i soffan , satte på datan och satt vid den ett tag. Hostar så jag håller på o spyr och knappt kan andas , skitjobbigt ..
tara & josefin ett tag sen
~ tack för allt gumman..

igååår

igår var jag ju också hemma hela dagen , gjorde inte speciellt mycket .. på kvällen följde jag iallafall med mamma hem t hennes kompis så åt vi där. Kände att man börjar tröttna på att bara vara hemma hela dagarna , och får inte gå ut m kompisar efetrsom jag är sjuk .. menmen det var faktiskt jättemysigt :)

dilan ~ jag ~ mandu ~ jelena ~ sofia ~ chloe


hooome

Är hemma idag igen. Är så sjukt förskyld och hostar .. och börjar få ont i halsen :( ååh .. Fiinns inte mycket att skrisva ? sitter & lyssnar på musik och ska väl snart äta och typ sätta på en film eller nåt. Nu ska jag iallafall gå och ta näs spray & hostmedecin .. puss!

hahaha , våra små "krabater" i expressen idag ;)


<3



tisdag ~ onsdag

Igår var jag bara hemma hela dagen , för kände mig dålig. Ont i huvudet , hostar & jätteförskyld, lite halsen & ont i magen .. usch. Idag ska jag också bara vara hemma , träkigt när det är så fint väder ute :( menmen , bättre att vara frisk till helgen :) menmen , nu ska jag kolla på film & äta något, pussen!
~ närbild - när jag hade lockat hela håret. Vad tycks ? :)

måndags

i måndags var jag först i skolan , sen var ja m jille en stund , vi taggade t centrum :)  på kvällen tränade jag med mami i vilunda i nästan en och en halv timme .. skitjobbigt. Illafall, sen på kvällen vare bara chill hemma :)

vi körde ett easyline pass i en timme, skitjobbigt ..
sen sprang jag på "Löpband" ett tag också.

goooldcard (?)

I lördags fixade vi iallafall guldkortet på Grönan ;) Taaack så jätte mycket mami! Så nu kommer vi gratis in dit , och gratis åkband osv .. :) skibra ju , man tjänar faktiskt på det. Iallafall om man är där mer än typ 3-4 gånger & det kommer jag ju vara så .. :) (det här året har dom ingen bild på en på kortet , men dom tar en bild som dom har i deras data.)

heeelgen

Har typ bara inte orkat skrivit nåt , hhar iallafall vart i grönan hela helgen :) På lördgen var det typ vi på bilderna & det & på söndagen åkte bara jag Jilena! Myyyysigt :) ah vene riktigt vad jag ska skriva om det ? Vi åkte massa och det var kul lala .. men sen var det Jille , Sofia, Sara & Abdu som också var med i lördags. Tror jag inte glömt nån!

RSS 2.0