M å n d a g

Idag första skoldagen på "ett tag" då eftersom va sjuk hela förra veckan så. Efter skolan tog jag bussen ner till centrum och mötte Brenda Jazzle & Chloe. Var med dom en stund , köpte även en tröja på rea. Sen åkte jag hem, frös fett mycket. Kollade desperate housewives o så, sen åkte till Sture med mami.

Vinröd/Mörkröd lätt tjocktröja 69:-

Big Brother

Kooollla nyss Big Brother, första avsnittet ju. Haha alla riktiga idioter aso. Men ska sova nu. Skittrött.  Godnatt :)


Helgen


I fredags var hemma på dagen, sen åkte på någon klass sak i fresta skolan, vår klasss hade fixat nå disco t småbarnen o så typ. Grejen började klockan sex och slutade vid tio + att man skulle städa efter. Men fick åka med papi därifrån vid åtta istället , för han sa att jag hade ju vart sjuk o så, haha så jag slapp va där hela tiden, han ville att jag skulle hem o äta med dom också. Aja, sen efter den åker hem till elin där massa folk är , är där ett tag tills alla taggar. Då jag & chloe åker hem till henne , så sov jag där.

I lördags gjorde nte speciellt mycket, var med Chloe Sonja & sonjas kompis i stan och så , hemma hos sonja också. Chloe och jag sov hos mig sen.

Idag söndag var först på konfirmationssak imorse, chloe åkte med på morgonen. Vi mötte Sofia också ju. Vi åkte till en kyrka i karlberg på gudstjänst typ. Sen efter den mötte vi Jille o så, sen åkte vi alla hem till mig & kolla film oså.

S I M O N A ♥

Grattttis på födelsedagen älskling!! Hoppas du haft en bra födelsedag,
Stooor kärlek till dig min sötnos :-* 

(skrev inlogget igår, men hade tydligen inte sparat det så därför det kom idag, men annars de var igår hon fyllde)

g o d n a t t

Inte gjort nå speciellt idag? hemms som vanligt. Eller jo, va på konfirmationen faktiskt. Menmen, nu ska jag kolla lite desperate housewives och sen sova, stannar hemma imorn med. Kisses.

g o d m o r g o n / igår

Igår låg i soffan hela dagen och kolla desperate housewives bara. Gjorde nudlar åt två tuggar sen blev äcklad :S men åt snickers glass, haha det gick bra. Sen på kvällen när det va middag åt iallafall lite då. Gick till sängen runt elva, låg i sängen (i gästrummet) med datan o så ett bra tag. Snackade med George bror i lur sen, saknar han så.

Aja , vaknade nyss av att Sofia ringde och fråfa om hon kunde komma över på lunchrasten. Så om en liten kommer hon :) Mår lite bättre nu än igår iallafall, men lite ont i revbenen typ..

pusss :)

T a r a M a r d a n

Gratttis på födelsedagen min älskade bästavän !!
Hoppas du får & har haft en underbar dag baby, trots att jag inte var i skolan och kunde gratta dig där också :(
Älskar dig sjukt mycket , finns alltid.

Stor kärlek tlll dig blodsyster! Åren, minnerna med dig har vart dom bästa.
(
bild från i somras)

godmorgon

God morgon! Vaknade för en liten stund sen, bara legat kvar i sängen, orkar ine gå upp. Igår låg jag i soffan heeela kvällen , ända gången jag reste mig upp var när jag skulle gå äta , och gå och lägga mig. Rädd att jag kanske får lunginflamation eller nåt eftersom har ont i bröstet/Lungorna typ, spec när jag hostar. Hade 38,5 i feber igår också & hade jätte ont i kroppen & huvudet.

. Frööös sjuuukt mycket igår , låg med mjukisar tjocktröja , tofflor, två täcken i soffanoch frös ändå massa, Men tog tablett sen, så då senare började jag svettas massa.

jag just nu , ligger i gäst rummet på nedetvåningen ist för mitt rum. Orkade inte gå upp igår och mami bäddade här, så jag kan ropa på dom också om det är något. Har ont i huvudet nu , fryser o svettas typ och lite ont i bröstet o så.

hoorbuss - läs tjock text

Skulle åka till bk snabbt , så när jag skulle gå till bussen kunde jag ju välja att ta 33an vid sundsborg eller 24an vid carlslund. Jag tänkte att 24an kommer säkert vara försenad mycket så jag gick bort till sundsborg när klockan var 17.50 , så jag var där vid hel och bussen skulle gå 18.03. Jag satt och väntade i fucking tjugo minuter i den här kylan och äntligen kom bussen. Jag gick på bussen och när den kommer ner till rondellen så är det kaos bland bilarna så var tvungen att hoppa av vid lilla ica (rimi) och gå därifrån till BK så var där vid typ 18.40. Näär jag är sjuk också ?! säkert gud som straffa mig för jag gick ut när jag är sjuk. Frös skit mycket när jag var där inne också, satt med två jackor. Det var jag, Brenda Eric Jazzle och deras småsyskon. Dom åt, jag åt inget. Bara chili cheese såklart.

Sen hämta mami o papi mig dära, ärligt hade aaaldrig pallat tagit bussen hem aso. Vi åkte till lidl och handlade , kom hem för ett tag sen. Sitter i soffan och bara fryser ..

Happy Valentines day !


Be my valentine ?


sjuk på alla <3-dag.

Vaknade 5 imorse av att jag frös skit mycket & hade ont i huvudet. Gick upp, drack och satte på mig tjocktröja, strumpor och tights (för hittade nte mjukisar). La mig igen , blev lite varmare och sen somnade jag.

Vaknade imorse och hade ont i huvudet och kroppen men gick ändå till skolan, på mentorstiden och matten. Sen gick jag hem, har haft jätte ont i huvudet och i kroppen. Tror jag har feber.. Kollat despreate housewives bara. Ska nog fortsätta kolla på det nu också. puss.

svar på kommentar

Anonym om l ö r d a g:
är du och poria tsm?:)

svar: nej nte längre.. :)


gammal , sen när vi va tsm i somras. 
Har bara någon bild på oss från nyss vi va tsm i mobilen.

godnattt

Fuck den där cupen, hah. Förlora första matchen med 1-0 , spelade lika 1-1 i andra och tredje förlora mto ett skitbra lag med 3-1. Gjorde bra match iallafall , vi körde i 95 serien ju. Kom hem för ett tag sen , duchade och så har suttit med datan i mitt rum bara. Måste sova nu , upp till skolan om ett par timmar ju -.- 

kvälls cup

Ska snart åka iväg hämta tara och vidare till Täby på cup. Taggad man e :D Första matrchen är halv nio , och vi har tre matcher och sen är det slutspel. Får väl se hur det går, om vi kommer slutspel och hur det isånafall går i slutspelet och så för vi spelar cupen i 95 serien. Jaja , kommer hem sent ikväll eller nåt, Puss lycka mig tll ;)

söndag

Vaknade runt ett tiden , men vu låg kvar is öngen till tre-fyra och kolla film. Sen gick vi och gjorde mat , sen ut med hundarna och så har vi bara kollat tv och chillat. & jag åt nyss för chloe ville nte ha hon skulle äta hemma ist , så när jag kom tillbaka t vardagsrummet där chloe skulle sitta med datan , va hon inte här :O haha fast fick sms nu att hon är där uppe så ska tilll henne nu , puss ! :)

l ö r d a g

Igår fredag sov hos Chloe och så , sen idag va hos sture först , sen åt bk coh chili cheese såklart. Sen åkte till Chloe så åkte vi till Kista sen med Brenda Simona & Sandra. Va där , dom åt och så. Blev massa tjaffs o grejer, sen kom poria senare snackade lite med han och så. Sen åkte vi hem , va hemma vid kvart i ett, jag och chloe aso. Åt lite, bara chilll, va taggat humör typ :D  nu bara chill , sitter lyssna musik o så bara. Sover hos mig inatt föresten :)

För typ fem min sen , chloe satt o noppa ögonbrynen :)

ingen skola :D

Ingen skola idag på grund av att det är så mycket snö ute. Så alla bussar är inställda så ingen kan gå till skolan idagp, i hela väsby. Haha dom andra skolorna, samma sak typ. Skitskönt ju förutom att jag kunde legat och sovit istället, för jag hann gå upp och fixa mig och allt innan jag fick reda på det. & jag som tänkte åka till Chloe nu, men hur ska jag koma dit? inga bussar går ju, så får väl vänta ett tag eller nåt.

Bra med snö ibalnd ju..


Fast orkar den inte mer, har vart i flera månader ju , snällla stick ! :(

I'm better than your ex and I will be better than your next.

Idag torsdag hade först skola som vanligt dåra. Sen efter skolan åkte jag Linn & Chloe hem till mig, åt och så. Sen gick Linn hem och sen senare åkte jag och Chlod hem till henne och så hämta papi mig på kvällen. Skön dag, ligger i sängen nu och ska snart sova. Fredag imorn, helg , så sköönt !

haha ..

svar på kommentar

anna ~ Hate it or love it
vart köpte du din tröja lite längre ner?
tacksam för svar :)

Svar:
Om jag fattat rätt med "tröjan lite längre ner" så är dom ifrån en affär i stan vid slussen. Affären hette typ "WEEKDAY" nå sånt. Hittade inte något inlägg innan med någon tröja så antar att det är dom du menar? :)


Haft lite affärer med Brenda idag , haha hon hade den här mössan som hon hade fått av sin kusin. Sen köpte jag den av Brenda idag. Äkta päls kostar runt 500kr i affär , köpte för 200kr av henne, alltså känade jag på det samtidigt som hon gjorde det också. Fast hon hade töjt ut den lite -.- menmen :D 

looove it ! :D

måndag tisdag & onsdag

I måndags var bara hemma o så , i tisdag var med Chloe hemma hos henne bara så sov där tills idag , mys.

Så idag onsdag började med att åka till skolan från chloe ju, sen va i skolan och så jag och sofia gick hem på lunch rasten till mig för har en och en halv timmes rast på ondagar, skönt. Sen efetr jag slutat åkte till centrum med Brenda & Chloe. Träffade Sandra Simona Tara & Sonja där också och va med dom , träffade även Nina & Danni lite också. Hade konfirmation sen och sen åkte hem bara.

sattt o snacka i lur nyss lite med brenda & patric, haha :)

helgen

i fredags sov i kyran för hade nån konfirmation sak så alla skulle sova i kyrkan , de va chill åt tacos chilla o så med sofia o några kill kompisar där, hah somnade 7 på morgonen och vaknade 9. Sen på lördagen på kvällen va i stan o så, kom hem vid halv fyra. Elin k och Chloe sov hos mig, så i söndags vi chilla hos mig bara ringde beställde pizza och sen på kvällen hade jag träning.



Hate it, or love it.

Idag inte gjort mycket , va i stan med klassen på nåt museum. Chill, slutade rätt tidigt. Vart hemma , pluggade lite ätit och så bara nu på kvällen. Ligger i sängen nu måste sova, mensvärk o allt :( godnatt

FIIN KROPP?! AVIS.
Känner mig som en fet degklump eller nåt ? haha, måste börja träna mer, ärligt. Äta mer rätt o allt, känns somjag ätit skit mycket onyttigt o sånt bara. Lovat mig själv sen förra sommaren att jag verkligen skulle träna, äta rätt och allt till den här sommaren, börjar bli tajt nu, får väl skynda så det kanske hiner ge något.

igår, sov hos..?

Igår gick direkt hem själv efter skolan. Skiitskönt fan, ibörjan iallafall.. Åt glass med hackad choklad över o allt, faan va gott. Sen ringer chloe, berättar lite grejer.. åker hem till chloe, där är jille och sofia också. Är med dom lite , papi hämtar mig vi åker til sture och sen åkte till Chloe igen och sov där, mys.

Vill spola tillbaka tiden till igår när jag satt åt de...

new

Inte så mycket jag har att skriva. Lägger in en bild från lite nytt bara. I torsdags förra veckan åkte jag och chloe in till stan efter skolan och mötte min mami. Kollade lite , köpte lite kläder och nytt löshår! I veckan har inte gjort speciellt mycket , riktiga humörsväningningar har jag iallafall haft. Fick min mens idag så gick inte på träningen, hade skitont i huvudet och magen. 



RSS 2.0