The piercing

Har nte gjort speciellt mycket hemma , bara chill. Mami kom hem med sushi förut , mums.

Har duschat osv nu , så har fått bort plåstret och luftat piercingen! Haha , men har satt på nytt plåster nu igen ju som jag nte får ta bort förns imorn kväll :( Menmen - här kommer en bild på den :) Man kan byta "den pärlan som e nere" i andra färgen osv efter redan två veckor sen efter runt 4 månader kan man ju ta av och byta t massa olika! :)


haha - man ser plåstermärket runt piercingen !

Kommentarer
Postat av: J

tog också hål i naveln med såndär piercing, han jag gjorde hos ljög ordentligt för mig. Han sa att jag kunde byta efter 2 veckor, alltså helt. Sen han gav mig en grej man tvättar med men jag har ''infektion'' kvar typ. Så vänta lite mer än 4 månader om det inte blivit bra. Tvätta den näru duschar med OPARFYMERAD tvål,

2010-02-03 @ 22:42:16
URL: http://favoritbulle.blogg.se/
Postat av: w

sexy :D

2010-02-04 @ 22:44:04
Postat av: Anonym

kan du länka hemsidan? :)

2010-02-08 @ 21:41:45
Postat av: joseFIN

visst :)

http://annesnaturkosmetik.se/ - hon har inte om piercing på henes sida , men det är bara och ringa och snacka med henne! :)

2010-02-09 @ 21:37:40
URL: http://kkarelius.blogg.se/
Postat av: Linn

Hej hej,jag ska oxå ta navelpiercing snart men ja vet inte vart någonstans jag ska ta och om ja ska använda bedövningsplåster? Kan du tipsa om nått??

2010-02-11 @ 19:54:02
Postat av: joseFIN

(t Linn) Hej! Bedövningsplåster andvände jag , och jag tyckte nte det känder något , bara som att någon nöp svagt i din navel. Vissa tycker väl att man nte behöver det eftersom det ändå nte känns speciellt mycket på vissa, menmen hellre att det nte känns något ändå än att riskera att det ska göra ont , eftersom på vissa kan det göra väldigt ont. Menmen , jag piercade mig iallafall på ett ställe utanför åkersberga , tjejen som gjorde det var jättebra och nogrann. Hon gör hemma hos sig i en stuga på tomten , du kan kolla hennes hemsida http://annesnaturkosmetik.se/ - det står inget om piercing där , men man kan ringa henne och beställa tid! Man får vara under 15 , men förälldrarnas tillstånd :)

2010-02-12 @ 15:25:17
URL: http://kkarelius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0